Kotopro

Tule osaksi maailmanennätystiimiä

Kotopron avulla toteutat etäkuntoutusta mobiilisti

Lanseerasimme maailman ensimmäisenä kaikilla mobiililaitteilla toimivan dokumentointijärjestelmän. Järjestelmän avulla toteutat helposti ja laadukkaasti terveydenhuollon asiakasdokumentoinnin sekä optimoit kirjaamiseen liittyvän ajankäytön.

Kotopron avulla toteutat etäkuntoutusta mobiilisti. Fysioterapiassa teet yksilölliset harjoitteet asiakkaan omilla kuvilla ja kuntoutusohjeet sanelet suoraan tekstiksi harjoitteisiin. Työterveyden työpaikkaselvitykset syntyvät kuvien ja tekstien kanssa asiakaskäynnin yhteydessä.

Katso videolta miten fysioterapeutti keventää työtaakkaansa ja tuottaa aivan uudenlaisia asiakaselämyksiä mobiilivälineillä.

Video 1: Näin tehostat työtäsi ja kuntoutuksen tuloksia Kotopron avulla

Video 2: Kotopro muuttaa sanelun tekstiksi

Ota yhteyttä

0400 281 824

tai

myynti@kotopro.fi