EBMeDS

EBMeDS päätöksentukea suoraan Acutesta

EBMeDS on Suomalaisen lääkäriseuran Duodecimin kehittämä kliinisen päätöksentuen palvelu, joka yhdistää potilaan tilaa kuvaavat sähköiseen potilaskertomukseen tallennetut tiedot lääketieteelliseen tietoon tuottaen käyttäjälleen potilaskohtaisesti räätälöityjä toimintaohjeita.

EBMeDS

EBMeDS-nimi tulee termistä “lääketieteelliseen näyttöön perustuva sähköinen päätöksentuki” (Evidence-Based Medicine electronic Decision Support).

EBMeDS-palvelua voidaan käyttää Acute-järjestelmän kautta, jolloin se saa potilaskertomuksesta potilasta kuvaavia rakenteisia tietoja ja palauttaa käyttäjälle muistutteita, hoitoehdotuksia ja diagnooseihin liittyviä hoitosuosituslinkkejä.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä yksityiskohtainen kuvaus tästä Acuten lisäpalvelusta:

myynti@vitecsoftware.com tai
puhelimella 03 3395 0910.