Acute SMS

Vähennä vastaanoton hukka-aikoja ja ota käyttöön ajanvarausten sms-viestit.

Acute SMS palvelu lähettää ajanvarausten vahvistus- ja muistutusviestit ja sillä voi tietysti myös lähettää vapaamuotoisia tekstieviestejä asiakkaille.

Ajanvarausten vahvistusviestit lähtevät sekä henkilöasiakkaiden ajanvarausten luonnista että niiden muutoksista. Muistutusviestit lähtevät automaattisesti, joka vähentää unohduksista johtuvia hukka-aikoja merkittävästi.

Muistutusviestien ajankohdat, lukumäärät ja muut toiminnallisuuteen vaikuttavat oletusvalinnat ovat määriteltävissä asennuskohtaisesti. Yksittäisellä asiakkaalla on myös mahdollisuus kieltää tekstiviestien lähetys omalta osaltaan.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä yksityiskohtainen kuvaus tästä Acuten lisäpalvelusta:
myynti.acute@vitecsoftware.com tai
puhelimella 03 3395 0910.